Göteborg Marknadsföringstjänster

Digital Specialist är en marknadsföringsbyrå i Göteborg med huvudkontor i Majornas, med små och medelstora kunder över hela Sverige. Om din B2B- eller B2C-organisation vill öka trafiken, generera fler kunder eller öka er försäljning online har vi ett komplett utbud av tjänster som hjälper dig att få jobbet gjort.

Vårt marknadsföringserbjudande i Göteborg

Med en heltidsanställd personal på mer än 100 erfarna marknadsföringsproffs erbjuder vi ett brett utbud av marknadsföringstjänster, inklusive:
  • SEO, för att hjälpa dig att sticka ut från mängden på Google och andra sökmotorer, hanteras du av ett team som har uppnått resultat för många kunder i över 10 år.
  • Google Ads-kampanjer med professionell, innovativ hantering och A/B-testning för att ständigt förbättra resultaten genom att sänka kostnaden per klick och öka konverteringsgraden.
  • E-postmarknadsföring – Fortfarande ett kraftfullt sätt att nå potentiella kunder och stärka relationer med nuvarande kunder. För att lyckas måste e-postkampanjer optimeras till perfektion. Vår personal har gjort just det sedan 15 år tillbaka.
  • Retargeting – En specialiserad form av betald reklam som riktar sig till användare som har besökt din webbplats tidigare. Retargeting förbises ofta, men har väsentligt högre omvandlingsfrekvenser än standard marknadsföringskampanjer.
  • Säkerhet – Våra innehålls- och designteam utmärker sig i att skapa bilder, nedladdningsbara PDF-filer och andra säljstöd för att vinna över potentiella kunder och hålla kunderna engagerade. Vi har också mycket erfarenhet av mässutställningsdesign och tryckta presentationsbroschyrer och avancerade broschyrer och mappar.
  • Webbdesign – Om du behöver en webbplats som är ett kraftfullt verktyg för kundgenerering har vårt marknadsföringsföretag i Göteborg kunskapen att bygga den och har helt anpassade designalternativ för praktiskt taget alla budgetar. Alla våra webbplatser är responsiva, vilket gör att du kan ge en bra upplevelse för både mobil- och datoranvändare.

Djupa rötter i Göteborg

Vår ägare började som Digital Specialist år 2001 och slogs senare samman med ett annat Göteborgsbaserat företag och introducerade sitt nuvarande namn, Digital Specialist.

Digital Specialist hade breda funktioner inom grafisk design; Som specialiserat sig på webbutveckling, SEO och Google Ads-hantering. Under 2010 förvärvade Digital Specialist, ett konsultföretag för sociala medier och innehållsmarknadsföring som också finns i Göteborg.

Vår marknadsföringsbyrå i Göteborg har sedan dess expanderat till flera andra amerikanska marknader, men vårt hjärta och vårt hem kommer alltid att vara här! Om ditt företag gör affärer i Göteborg eller är baserat i området känner vi till marknaden och konkurrensdynamiken inifrån och ut. Vi är redo att hjälpa dig att ta din marknadsföring till nästa nivå.

Kontakta oss nu för att diskutera dina behov eller begära ett förslag.